Häng med oss!

VÆR MED!

Camping er en sjov og behagelig måde at slappe af og møde nye mennesker på. Det er ikke nogen hemmelighed. Nu er det faktisk bevist! En undersøgelse foretaget af verdens største campingorganisation, den britiske Camping and Caravanning Club i 2012, viser, at campister er mere lykkelige, tilfredse og energiske end ikke-campister, der er mere stressede og frustrerede over tilværelsen.

Vi forsøger at gøre Easy Camp® campingoplevelsen så interessant som muligt. Forummet på vores website hjælper dig med at nyde fritiden væk fra campingpladsen eller festivalen. Gode råd, campingtips, nyheder, visninger, oplysninger, historier, konkurrencer ... Vores website dækker det hele – og meget mere.

Du kan også finde os på Twitter og Instagram under taggene #easycamptents og @easycamptents. Hvis du vil vide, hvordan du rejser et telt, eller bare vil se nærmere på et telts detaljer, skal du bare dykke ned i vores hurtigt voksende samling af videoer på YouTube. De handler om alt fra campingfærdigheder og teltenes funktioner til, hvordan du bruger mange af vores telte. Se videoerne her på siden Easy Camp TV eller på YouTube.